Nursing


Wednesday, 29 March 2017

Zaheen at school

Assalamualaikum.

Hihi. Pejam celik pejam celik it's almost one year since hantar Zaheen ke taska. So far, dia sangat okay kat taska tu. Dan dia ada this one favourite teacher yang memang dia selesa and sayang. Nowadays dah tak nangis kalau nak pi school. Ada satu ketika masa cuti lama, dia meragam tak nak pi school punya pasal. Tapi now masuk pintu taska pun dah tak sabar. Mommy pun dia pandang sebelah mata je. Siap bubbye lagi. Sobs.

Anyway, these are photos Zaheen at school. Macam-macam aktiviti dia buat. Tu yang suka sangat gi school tu. Now dah pandai one two three, A B C and Alif Ba Ta. Very clever boy. 

Layan~~~

Ni masa main apa ntah...







Ni pulak masa main susun numbers...



Ni belajar sebut huruf vokal...




Ni belajar mengaji iqra Alif Ba Ta...




Ni hari ni punya aktiviti. Cari jeli dalam tepung... Last-last die yang bertepung banyak skali. Haha...




































Hihi. Thank you Taska Cilik Pintar. Tak sia-sia bayar bulan-bulan kalau aktiviti penuh macam ni and kebajikan terjaga. Pernah juga Zaheen balik kena gigit dengan kawan, tapi biasa la. Duduk taska mana-mana pun macam tu. Natural perangai budak. Haha. As long as immunisasi inject penuh, insyaAllah don't have to worry about Hep B ke apa kalau kena gigit pun. Hehe.

Now will start planning nak celebrate birthday dia kat taska July ni. Haha. Excited lebih. Ye la masa tu perut dah buyung malas nak pikir. Baik pikir sekarang je. Nanti boleh pikir adik Zaheen plak. Hihi.


Till then, bubbye!


-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...