Nursing


Wednesday, 30 December 2015

Bye bye 2015

Assalamualaikum,

Hai! Hari ni dah 30 December 2015. This is probably my last post for 2015! Susah nak update lately pasal ada budak kecik yang asyik dok menjerit kat sebelah ni sebab tak berjaya dapat laptop mommy dia.

Alhamdulilah my little son is going to be 6 months in a few days. Basically dia dah 24 weeks++ and today marks his first date with solid food. Haha. Comel sebab sibuk tengok orang lain makan sambil buat mulut mengunyap. Disebabkan mommy tak sabar, actually Zaheen dah start solid food 3 days ago. So today is the fourth day he eat. Setakat ni baru bagi Heinz punya puree pear and sunrise banana tu. Later will buy some bahan mentah untuk cook the meal for him insyaAllah.

Oh yes, Zaheen also now can meniarap, berguling, mengesot laju gila and recently started to angkat bontot and stay for a while. InsyaAllah tak lama merangkak la tu. Sekarang ni manja yang amat masyaAllah. Tido nak kena peluk, bangun cari mommy dulu kena kiss kiss dulu haish anak teruna sorang ni geram betoi comei sangat HAHAHA. Selain tu, Zaheen juga sangatlah suka kalau mommy dia geletek and gomol. Kalau daddy die buat camtu, dia rimas pasal muka daddy dia tajam bekas cukur jambang HAHAHA.

That's all for today. ALHAMDULILLAH YA ALLAH FOR EVERYTHING THAT HAPPENED IN 2015. MAY ALLAH BLESS US ALL. FOR 2016, I ONLY HOPE AND PRAY MY LIFE (HEALTH, FAMILY, WEALTH, MY WORKING LIFE, ETC) WILL IMPROVE, AND DESPITE ALL OF THINGS I'LL BE DOING, I HOPE I CAN STILL PRIORITIZE MY FAMILY ALWAYS. AMEEEN INSYAALLAH.


My little man.


Tido nganga-nganga...


The sweetest smile... melting!


Happy little boy!





-adios-





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...