Nursing


Thursday, 26 March 2015

Fisrt Anniversary

Salam,

Hahaha... Dah setahun rupanya gua nikah. Bak kata member aku, ko dah nak jadi mak orang dah woiii!!! Whooops. Tapi sesungguhnya aku masih maintain muda dan cute. Hew hew hew.

Anyway anyhow alhamdulillah for everything. Kalau kata kawen tu semuanya indah tu memang tak la. Ada hari gembira suka ria bermanja bagai, ada hari mood takdak gaduh bermasam muka. Ada ups and downs la. Tapi apapun yang penting minta doa banyak supaya rumahtangga terpelihara hingga ke syurgaNya insyaAllah.

For anniversary, aku takdak plan lagi nak pi ber candle light dinner and babymoon bagai. Teringin jugak pi jalan-jalan tapi kena tengok kewangan and masa jugak. Kalau tak ada aral melintang dan aku rajin mengusha tempat best, maka, berjalan la kami. Haha. Tapi tu la, aku still tunggu panggilan keramat and at the same time kewangan pun kena jaga-jaga because first, menyimpan untuk baby. Second, GST is coming and apparently banyak barang-barang baby yang akan terkena effect GST. So, better beli barang-barang yang berkaitan dulu before harga naik ye dok? Alhamdulillah persediaan baby pun dah 80% kot. Haha. Yang pasti standby apa yang patut. Doa tak boleh lupa supaya dipermudahkan perjalanan pregnancy dan delivery nanti. Semoga lancar semua InsyaALLAH.

Cakap pasal barang baby later aku up kan pasal Nursing Cover by HD Sewing Lab. Ada SALE Gaji until 31 March 2015. Nanti aku post lain pasal tu.

For now, nak up balik pic-pic masa kawen dulu. Haha. Kalau korang muak bleh klik pangkah kayzzz...









I miss that moment. Hew hew.





#faizuljannaheternallove











-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...