Nursing


Thursday, 22 January 2015

2015

Assalamualaikum,

Haiyo, dah dekat the end of January dah... Cepat gila. Haha...

Today is 22 January... dan 10 months of our marriage Alhamdulillah. Last week kami buang tebiat buat adhoc trip pi Melaka one night. Haha. Pi tak sampai 24 hours pon. Kalau rajin, later blog. Hua3.

Anyway, dah masuk 2nd trimester nampaknya muntah-muntah makin menjadi. Jangan la perut lapar walau seminit, tu diaaaa bluek habih muntah kuning which is very the pahit and yek yek. Sabor jer la... Huhu...

And anyway, looking forward for any mom and baby expo. Haha... Still very early to buy anything, but surveying things would bring no harm kan. Lagi la CNY dah dekat, percaya la betapa banyak kedai-kedai akan buat sale CNY. Hari tu masa New Year punya sale, mampu tengok jer. CNY punya SALE if ada promo yang best, boleh la nak grab satu dua barang besar kan. Hua3.

Anyway, 2 hari lepas aku dapat sorang lagi baby. Kakak ipar aku selamat beranak anak ke empat dia, cucu ke 15 TokDad dan Nenek. InsyaAllah this weekend pi menjengah sat. Weeheee. Jippa dah jadi kakak uols. I am soooo happy... :) :) :) 

Ok la. Tu je.

Bai.




-adios-


1 comment:

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...