Nursing


Friday, 12 December 2014

Hantu

Assalamualaikum,

Selamat hari Jumaat semua. Perbanyakkan ibadah di hari Jumaat.
Di hari Jumaat yang mulia ni aku rasa aku nampak hantu.
Masuk ni dah kali ketiga kot (atau lebih atau kurang) manusia dengan nama Azlee Lee ni add aku kat facebook.
Serious aah, dulu aku penah blog skali pasal budak Azlee Lee ni which aku tak rasa beliau ni lelaki.
Haiya, brape kerat la sangat laki zaman sekarang nak like FB Backstreet Boys? Lazada?
And like FB TLDM?
Sesuatu sangat tau hang ni. HAHA.
Pastu lepas Azlee Lee ni add aku, dan-dan la traffic blog aku pun tetiba datang dari Penang and tengok entry wedding aku.


Ingat aku lupa ka?
Kerja nak stalk ja.
Sudah-sudah la tu buat kerja tu.
Tak boring ka?
Aku pun dah boring dok mendelete friend request hang.
Lagipun, takdak apa pun aku dok share kat FB tu.
Tak minat aku nak share lebih-lebih dengan public.
High Class people will always keep their standard high. Kah3.

Yarrrrk, best sangat ker life aku sampai kerja asyik nak stalk aku?
Kalau hang rasa best, Alhamdulillah, bersyukur aku setinggi-tingginya.
Tapi kan, dari hang stalk aku then hang sakit ati, apa kata hang toksah menyibuk life aku? 
Haaaaaa. Kan lagi best, hang tak serabut, aku bertambah tambah tak serabut.
Move on please.
And stop being PATHETIC.
Thanks.
Jasamu dikenang.




p/s : Pfffft


-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...