Nursing


Thursday, 21 August 2014

Main masak masak

Assalamualaikum,


Since I've been living my life not so normally these few months, I decided to filled up my husband's tummy with my hand-water (is this a word?).

Whatever it is, I just gave it a try to polish my cooking skill cewwah pfffttt.

So let see what I did...


Siakap Steam

Ikan Kembung Percik Putih



Pocket Doraemon



Lamb Chop with Blackpepper Mushroom Sauce and Mashed Potato




Laksa Penang



Mango Panna Cotta





Ok. Dah jamu mata. Haha.

I also did some others recipe tapi malas nak amek pic. All above were actually my-first-time-dish and Alhamdulillah it turned out well.

So actually hari ni buat lagi Lamb Chop. This time aku ubah sikit recipe Blackpepper Mushroom Sauce tu. Tadi ayah rasa, then, automatically next week, aku dapat tender untuk masak sauce ni masa reunion kawan-kawan dia nanti. Hahahaha... Mari berharap aku tak menghancurkan majlis depa dengan masakan aku. Hahahaha...

Recipe coming up next... Only if aku rajin la. Haha...

For now aku nak tenangkan jiwa jap.

Ok bai.








-adios-









No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...