Nursing


Wednesday, 11 December 2013

24

Hahahahahaha. Tetiba rasa kelakar.

However people, I'm 24! Hahahahaha... Sebenarnya dah lebih seminggu dah tapi macam tak ingat pulak pasal busy. Hahahahaha..... Alhamdulillah, berganjak satu tahun umur. Semoga yang di hadapan baik-baik sahaja InsyaAllah.

Alhamdulillah jugak interview semalam went well. Jadual interview jam 9 pagi. Aku datang 8.30 pagi, dapat giliran nombor 16 out of 19! HAHA. Sekali masuk interview 5 orang, tapi lama dia mak aih, sejam lebih wa cakap lu. Aku dah penat menunggu sebab jadi group yang last sekali. Tunggu dari pukul 8.30 sampai kol 12.15 baru masuk bilik interview. Haha... Apa aku buat sepanjang menunggu? Usha phone dan kemudian buat kawan baru. Hahaha... Aku berkenalan dengan 2 orang budak perempuan ni. Sorang dari Alexandria University, sorang lagi dari Padjajaran, Bandung. Awal-awal kontrol lagi cakap pun tanya skema-skema jer. Sekali depa dua orang ni satu kepala daaa. Hahaha... Dari cuak-cuak dok menunggu, last-last jadi aksi sembang terhangat. Sembang macam-macam hal pastu gelak tak hengat. Takde dah nak behave-behave. Hahahaha... Pastu everytime bunyi pintu or bunyi loceng number giliran tu terus cuak tak tentu pasal... Hahahaha... Tapi ok la Alhamdulillah it all went very well. Dah dapat offer letter dah pun .Wee. Next kena settle kan medical check up, surat akuan sumpah bla bla bla before induction letter sampai. Adei tetiba rasa berat hati jer nak masuk kerja. Makkkkk, saya nak bukak kedai roti jer boleh takkk???


Die hard fan... Haha...

UNAIRs at Syamir and Kish's Wedding...

Pardon my eyes... Haha...

THIS!!!

Combination the old and new one... Translating my mind of terms from Indonesia to English. Phew...


Hrmmm. Ok lah. Rasa macam mengantuk pula. Tadaaaa!




-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...