Nursing


Wednesday, 27 November 2013

menyepi

Assalamualaikum!

Hola semua. Haha. Berapa kurun daa tak update blog. Hal ini adalah kerana aku busy gila, di samping malas mengarang dan menaip kerana laptop aku selamat berkubur. Alhamdulillah rezeki baru dapat, dah boleh update blog dengan jayanya. Ahaks.

Sooooo. Sepanjang blog ini selamat dipenuhi dengan labah-labah, banyak perkara yang telah terjadi. Dari trip pi Legoland, Graduation Day, Kursus Kahwin dan latest ni Zarifa baru lepas kuar spital and Chihwahwa kena denggi hari ni. Oh, and aku juga busy menjahit apa-apa yang patut untuk preparation wedding day yang tinggal beberapa bulan sahaja lagi. Later kita citer satu-satu ok. Ada aku peduli korang nak baca ke tak? Hahahahaha...

Ok. Now aku nak set up satu blog untuk mak. Ok bai nak renung bintang jap cari ilham untuk nama blog baru emak.






-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...