Nursing


Monday, 14 October 2013

aidil zafuan zaquan adha

Salam aidil adha semua!

Alhamdulillah tahun ni aku bertakbir aidil adha di rumah setelah 2 tahun berturut-turut bertakbir di hospital dek kerana tugasan oncall. Alhamdulillah.

This weekend alhamdulillah first time dapat celebrate birthday fiancee. Pokcik kata dia tak penah celebrate bagai. Well, aku pon xde la celebrate sangat. Aku just baked Chocolate Cake untuk Pokcik. Tu pun sebab aku teringin nak makan. Lagipun Pokcik bukanlah peminat cake-cake ni. Akhirnya pack 2 bekas cake untuk Pokcik buat balik kapal untuk anak-anak buah dia.

Pokcik turun ganu since sabtu. Then ada la bawak dia naik river cruise TTI. Konon konon birthday treat tapi sebenarnya sebab dah taktahu nak pi mana kat ganu ni. Hahaha.On sunday, kami pi berbadminton dengan mak and awa. Heaven dapat berpeluh. After that pi makan-makan nasi arab kat Al Idrus sebab dah lama janji ngan dia nak bawak pi makan nasi arab. Then pi main boling satu game which Pokcik menang very the tipis dan beliau sangat eksyen. Lepastu nak bawak Pokcik pi makan sotong gunting unfortunately tempat tu penuh manusia dan harapan musnah begitu sahaja. Akhirnya pi makan kat tempat tak sedap. Haha. It's ok pokcik next time kita pi ok.

So there goes my weekend. Spending time with my love one. Alhamdulillah Thank You Allah.

Anyway anyhow I would like to wish HAPPY 28 BIRTHDAY TO MY POKCIK! MAY ALLAH BLESS YOU ALWAYS AND FOREVER. AND MAY YOUR FIANCEE BECOME MORE PRETTY BEAUTIFUL CUTE SOLEHAH PANDAI PINTAR BAIK ANGGUN JELITA BLABLABLA. INSYAALLAH AMIIIN.


Mandy Lamb.

Chocolate Cake. Baked with lovesssss.HAHAHA

Selamat Hari Raya Aidil Adha dari Pokcik, Nanny dan anak. EH? HAHAHA...



-adios-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...