Nursing


Saturday, 28 September 2013

Membunuh masa


Hola. Hrmmm. Dua tiga menjak ni entah lah. Haha.
Aku sekarang sambil menganggur sambil main game ni. Prognosis. Memang bagus sangat untuk mengasah kembali otak yang dah berkarat di sampjng belajar medical term in english. Memang sesuai la sangat. Yang lagi best game ni everytime lepas solve satu case, kita boleh baca discussion sekali. So memang best. Sila la download game Prognosis untuk sesiapa yang berminat. Free je kat apps store. He he.





Aku baru first time try makan mende ni. Muak gila. Haha. Memang la aku ni layak dok kampung jer. Hahaha.








Ok bai.






-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...