Nursing


Monday, 2 September 2013

Hilang

Hola.

Huaaaarggghhh. Ngantuk gila. Aku baru lepas belasah durian yang Pokcik bawa dari TM semalam. Kesian CCH habis bau durian, bakal menantu punya pasal. Eh mana ada, abah yang nak kirim kat "Yana". HAHAHA. Tapi memang terbaik la durian-durian tersebut. Aku pun dah mabukkkkkkkk. Hahaha.

Btw, banyak event plak bulan Syawal yang mulia ni. Raya - Engaged - TM - South Trip - Kapas Trip - Cousin's Wedding - North Trip. InsyaAllah, nanti-nanti lah aku update pasal apa yang aku cakap aku nak update. Haha...

Busy lagi ni. Preparation convo banyak lagi tak settle. Baju aku blom start pape pon lagi. Haha... Preparation wedding apetah lagi. Malas wei. Haha. Ok poyo.

Ok bai kepala pening.



-adios-


No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...