Nursing


Tuesday, 13 August 2013

Raya 2013

Alhamdulillah. Today dah masuk Syawal ke enam. Tapi aku belum start puasa 6. Haha. Ayah dah dapat 2 hari dah. HAHA. Takpe, later aku follow InsyaAllah.

Anyway anyhow, alhamdulillah raya kali ni best. Dikelilingi semua orang tersayang dari 29 Ramadhan sampai ke Syawal ke 4. Dan alhamdulillah juga Syawal ke 3 hari tu I'm engaged to Pokcik. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Semoga perjalanan ini diberkati dan dipermudahkan urusan untuk tahap yang berikutnya, InsyaAllah.

Aku bercadang untuk buat review for my engagement since aku terhutang budi kepada banyak blog-blog Bride to Be yang secara tak langsung sangat membantu dalam proses mencari idea untuk majlis yang tak seberapa ini. Haha. Tapi takde la detail sangat review. But at least, if people search for the idea, I might help them with those review, InsyaAllah. Tapi tengok la dulu pasal aku dalam stage beraya lagi ni. So cam malas sket nak ber-blog. Tak janji gak okeng sebab aku seorang yang pemalas. Hahahahaha...

Sakit perut plak. Lenkali sambung. Till then, toddles!



Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga.


Alhamdulillah...


Ignore the tembamness. Cause the happiness is all I'm searching for. Thank You Allah. :)








-adios-




2 comments:

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...