Nursing


Saturday, 20 July 2013

Menunggu

Menunggu hari isnin dengan penuh kesabaran. 

Semoga diberi kelancaran. 

Setelah itu, barulah boleh buat pengumuman rasmi! 

Haha.

Hari ni patut turn aku masak-masak untuk berbuka. Tapi member aku dah cop dulu pasal next week dia still kerja. Aku pulak malas nak masuk kelas dah. So, last-last, aku masak untuk hari kerja sahaja. Wuwuu.

Aku takde idea sangat nak masak apa. Aku nak mak aku masak. Huaaa. Tapi tengok lah. Kalau rajin, masak la best-best sket. Kalau malas, masak telur goreng je. Haha...


Ok bai.


-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...