Nursing


Friday, 26 July 2013

Back

Alhamdulillah. Safely landed at LCCT. Waiting for my flight to Terengganu tonight. Ahhhhhhhhhh, it really feels good to step my feet on my very own tanah tumpah darahku, apa lagi without perlu memikirkan tentang penerbangan pulang ke sana. Best gila feeling tu rupanya. Sengih-sengih je aku tadi sampai-sampai HAHA.

Tadi arrived around 1515, then collect bag, then terus baggage drop untuk flight to KT and then by 1600 dah selamat masuk domestic departure hall dah. And LCCT hari ni domestic punya flight ramainya manusia ya Allah. Nak carik seat kat luar tu pun susah. Last-last dok dalam surau. Huhuhu.

So now ada around 2 jam lebih before take off, aku dah tak tau nak buat apa. Haha. Nanti la lagi sejam lebih aku kuar sat then beli roti kat Delifrance untuk buka puasa. Ececece... Macam puasa je kan. Kahkahkah. Wei, posa la. Sah tak sah lain cerita. Haha...

Anyway anyhow, thank you Surabaya for giving me all the chances to do, to live and to apa-apa je lah sepanjang hampir 6 tahun di sana. Hehe. Thank you and goodbye Surabaya! Till we meet again this October! 

Dan aku lepas ni dah boleh ikut ayah aku join PAPTI dah. Hahahahaha...


ok bai.










-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...