Nursing


Thursday, 20 June 2013

Engagement!

I'm excited!!! Haha. Poyo.

Ini bukan engagement aku ke apa. Ini kisah engagement cousin aku. Kenapa excited? Ini adalah cousin yang aku tak pernah cakap dari kecik sampai la 2,3 tahun lepas ada member aku nak datang rumah tapi tak tahu jalan maka dia datang dengan cousin aku ni dan selepas dari itu lah baru kami bercakap. Fuhhh. Semput nak perabih ayat.

Lawak pun ada. Tapi biar lawak itu hanya aku dan keluarga aku sahaja yang tahu. Haha. Layan gambar!


Muka excited pegang cake.


Yang pegang camera ni rasanya single agi. Kot. Haha. Belakang tu bakal pengantin.


Sedia semua!!!


Malu-malu... Hihi.


Bakal mak mentua sarung cincin kat bakal menantu.


Bakal bakal...


Belum bertunang, sudah bertunang, sudah bertunang.


Ayah tiru aku pakai baju sedondon.


Sekadar gambar hiasan.



Ini adalah kisah cinta dijodohkan oleh orang tua.

Dan dan dan!!!

And it turned out to be... my cousin's fiancee is my sister's friend... BFF to be exact. HAHAHA...


Congratulation to both of you, Majid and Hanan!



p/s : Abaikan kegemukan aku.



-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...