Nursing


Sunday, 7 April 2013

weekend zzzzz

Huarghhh.
Aku penat.
Minggu yang sangat gamble/gambling/gembala whatever. Dari problem exam, problem oncall, problem elektrik rumah yang tak settle-settle, problem paip air bocor, problem gambling di Solo, problem homevisit px very the last minute, and banyak lagi problem lain. Fuhhh. Aku penat. Tapi tak boleh mengeluh. Dosa. 




Thank You Allah, sekali lagi aku diuji. Semoga dengan ujian ini, aku lebih mature, independent, smarter, and..... pretty-er? Haha. Takde kaitan. Takpe. Semua tu doa. InsyaAllah.


Few months to go to fight mati-matian, then aku dah boleh mengucapkan wassalam kepada semua ini.



Tak sabar nak balik rumah, menganggur beberapa bulan, lepak teman mak jahit, teman ayah tengok tv sampai tertido dan membuntatkan perut dengan mak punya masakan.

Sabar. Sikit je lagi!



Stay strong Jannah! You can do it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



InsyaAllah.






p/s: nanti kita cerita-cerita pasal weekend gateaway to Solo okay? ;)







-adios-





No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...