Nursing


Sunday, 14 April 2013

fikiran melayang

Once upon a time, ada la satu malam ni. One fine night, very fine night. That fine night, aku susah nak tidur. Ntah apa masalah aku pun taktau. Insomnia tanpa alasan. Insomnia perlu alasan ke? Ntah. Haha.

So, bila dah tak boleh tidur, aku pun sengaja whatsapp adik aku. Kurang kerjaan memang. Adik aku ni jenis kelawar. Kalau whatsapp siang, konfem lambat balas pasal tidur. Kalau malam atau tengah-tengah pagi, dia ni suka bergadang, atau erti kata lain, stay up. Kadang-kadang dia pura-pura study, kadang-kadang dia layan cerita drama melayu jiwang nak mampus sampai gugur bulu ketiak (huntung lerrr), dan kadang-kadang dia baca novel melayu yang sama tahap jiwangnya dengan drama melayu tadi.

Panjangnya muqaddimah aku ya Allah. Fokus Jannah, fokus!!!


Baik.


Lalu berikut adalah perbualan aku dengan adik aku, Najwa Latiff (versi sumbang), atau nama glemernya Wawa Semput atau nama kurang glemer iaitu Awa. 



Wawa semput memang kedekut. 20sen pun berkira.





Wawa semput memang laser. Ada ke dia cakap aku amik lemak pokcik, tak patut tak patut.





I have nothing else to say.









Yes. I have no idea why I thought Awa nak kawen kat LCCT. LCCT for God sake. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.






Not my fault. Maybe insomnia leads to craziness. Maybe.





But then it's ok. People did mistake(s). I did.








Haha.











p/s : Semoga next entry aku rajin mengarang trip ke Solo. Hua hua hua.






-adios-





2 comments:

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...