Nursing


Tuesday, 12 March 2013

Ruangan Sejahtera

Hola! Bersiaran langsung dari Wad Sejahtera Rumah Sakit Umum Dr Soetomo Surabaya. Hahaha... Indonesia cuti Hari Nyepi hari ni, tapi semalam lepas undi-undi, dapat pulak kena jaga ward hari ni, jackpot lak tu untuk satu bulan kehadapan. 7 kali weiii. Mari pasrah. Starting smalam aku dah start posting lab baru, Psychiatry. Mari melayan kegilaan semua orang. Haha. Seb baik la aku lebih kurang sama je. Haha...

Well, weekend smalam best gilos! Haha. I got to meet my emak after 6 months!!! Haha... It feels really, really good to hug emak setelah sekian lama. Wee... And sangat la best sebab at last, I got to meet my Zarifa too!!! Haha!!! Comel gila wa cakap lu. Mata bulat gete. Hahaha... She is a very strong girl, indeed. Kelip-kelip je mata tengok orang, and sometimes, she did smile! Haha! Cikana loves Zarifa so much. Let's meet again next time, shall we?

Balik hari tu jugak, aku telah bereunion bersama family aku kecuali Potteng and Kak Yaya. Haha. Takpe, tu lenkali pon bleh! Haha... Best gila dapat jumpa 11 little monkeys tu semua! Haha... Dan Jannah The Nanny pon dah ter-jadi monkey jugak! Hahahaha... Layan gambar jom!

Red Book!!!



Monkeys, minus Faris, Imani and Zarifa...


Nanny and Imani... Wee...


Lunch at Tony Roma's Setia City Mall... Thanks KD...


Hoho... And I met her! Thanks for coming Wiwie!





End of weekend story! Haha...


Pagi ni Abg Min shared something on Whatsapp group. Haha... Congrats Pokcik, walaupun jauh nun di Sabah sana, but atleast, you got a good news!!! Hahaha... Pokcik kayooooo Pokcik kayooooo! Hahahahaha...


Read more about this here...


Tahniah untuk semua polis dan tentera. Ada juga hikmah di sebalik kejadian di Sabah. Allah is The Greatest. :)



Ok lah. Ngantuk plak dok kat bilik jaga wad ni... Sementara still takde px dengan cubaan untuk lari dari ward, baik aku nap sat. Hahahaha....



Sekadar gambar hiasan...















p/s : Please be safe there. :)









-adios-




No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...