Nursing


Sunday, 24 March 2013

random

hola. Mari membaca bebelan.

1. Aku sangat penat this week. Got a case discussion on Friday, and got to find the case from Monday, which, those cases yang wujud kat poliklinik psychiatry tu kebanyakan dah diambil oleh rakan sejawat yang case discussion depa jatuh pada hari selasa, rabu dan khamis which, akhirnya, case discussion untuk majoriti dari mereka ditunda ke minggu hadapan.

2. Yes, aku sangat sangat sangat penat berkejar ke sana ke mari. Oncall ketiga aku di ward psychiatry dihidangkan dengan 4 consultation dari ward Pulmo (2 cases), ward Surgery (1 case), and O&G (1 case), which, EVERY case took approximately 2 hours. Psychiatry px history taking. What do you expect Jannah? sigh. Padahal masa oncall ward sebelum ni siap boleh online and tido dengan aman.

3. Again, semakin menghampiri penghujung semakin banyak kerja melimpah ruah. I just remember kerja Forensic aku pon belum settle. Kerja dah siap, tapi nak tunggu lecturer ni berjanggut kot. Kecewa dengan sistem yang sedia ada. Hrmmm.

4. Line kat my blackberry sucks. Like seriously. It took ages to refresh. Dan sampai malam ini masih begitu. 

5. Hari ni majlis aqiqah for my nieces, Nur Wafiatul Zarifa and Imani Hafiyya. I need to get update(s) from my whatsapp family group, but Axis phone line ruined everything.

6. Kokkeng = Pokkeng = Abangkim is coming back home today. Adalah sering menjadi feeling yang sangat senang (excited) apabila Kokkeng balik Msia kerana dia adalah bestpreng dari kecik dan dia juga selalu membeli Jeans Samsudin untuk saya. What to do, jeans untuk yang moks dan petite seperti saya lebih senang untuk dicari di UK dari di Malaysia. HAHA.

7. My Ayah once asked about when I'm going to finish because he wants to buy my ticket to Kokkeng's convocation somewhere in July. I've always been dreaming of going to Kokkeng's convo and going to UK since I missed our family trip back in 2008. But the thing is, I still cant go this time. My time is critical. I have my own target to finish all of these and I got a friendnemy who's going to finish in September. No, I cant lose to him. At least not this time. But then... sigh... I miss that place so much.

8. And I really need to go on family holiday trip. It's been almost 6 years since the last time I had once. Hrmmm.

9. In another 8 days, genap 7 months since the last time I met you. Sigh. But it's ok Jannah. It will end soon. Really soon. And I know I can trust you on that.

10. I miss my hometown. My home. My teddy bear. God, I miss Halaman Dhuha. 






Habis sudah bebelan. By the way, few days ago Kokkeng discovered his wedding video on youtube. Haha. The wedding actually was back then in June 2012. How come you just discovered that haa Kokkeng? Haha... Anyhow, feel free to watch my brother's wedding video below! ;)





June 2012 wedding



This is what I did today. My very own coloring therapy. I never be a good artist. My coloring skill sucks.
And dinosaur did exist.








P/s : Agaknya bila la time aku eh? Pokcik, please come back faster!!!



Kalau emak baca ni, mampus gue. Ampun emak. I always love you, ayah and our family more. Muahhh.





-adios-






No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...