Nursing


Saturday, 2 March 2013

Lahad Datu

Hrmmm.

Remember I used to write about macam mana kat lab ophtal ni aku asyik menjadi nombor satu? Yes, it happened again. Aku dapat exam dengan No. 1 most killer prof. Bahagia bukan? Ya, sangat bahagia perasaan itu. Takpe. Yakin je kat Allah, yakin dengan kebolehan diri sendiri. InsyaAllah lancar. Doa-doakan.

By the way, regarding the situation in Lahad Datu, please people, stop making and creating ridiculous story!!! Terlalu banyak sangat cerita-cerita yang tak betul. Suka-suka hati je manipulate untuk kepentingan parti politik masing-masing. Geram plak bila baca berita-berita yang tak berapa nak sahih sumber kat fb tu. Asal baca je share asal baca je share. Atleast cari la kesahihan berita tu dulu. Baca dari SEMUA sumber. Bukan baca dari sumber pro government OR sumber pro opposition je. Baca BOTH, and tambah lagi dengan kenyataan yang Philippines keluarkan. Ni tak, main belasah je share benda-benda yang tak tau la sahih ke tidak. Kagum dengan manusia zaman sekarang ni. Fitnah merata-rata. Tak takut akhirat ke apa. Hrmmm...

Anyhow anyway, I'm going to settle next week dengan sungguh brilliant sekali! InsyaAllah. Can't wait for Friday! Hihi...


That is why I love them the mosttt!!! :)








p/s : Read more about Lahad Datu issue here.






-adios-





No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...