Nursing


Friday, 1 February 2013

February? already???

hola. tetiba dah februari. hrmmm. 

bermaksud lagi 5-6 bulan aku kena bertapa kat sini. haha. orang kata hargai sesuatu sebelum terlambat. dalam kes ni, marilah menikmati surabaya selama bulan-bulan terakhir ni, paling tidak, takde la menyesal bila balik Malaysia for good, bila ada banyak benda yang belum dinikmati di sini. ho ho ho.

talking about this... i think i should start with new hashtag# topic, perhaps this time, perihal Surabaya Culinary. hahaha. makan je keje. sorry, cant help with this, it runs in my genetic! hahaha... everybody in my family suka makang. makang makang makang. bak kata sepupu sepapat aku, rumah aku kalau takde makanan bermaksud something wrong. haha. agak siot disitu nampaknya. but anyhow the good thing is, NOW everybody dah start watch out depa punya calories intake, termasuk la aku, hahaha (koya).... thanks to papa yaya for inspiring us.

pehal la topic aku leh drag sampai calories lak ni. aaarrrggghhh!!! so back to the topic, i should start writing about their culinary, at least, later bila dah lupa, boleh belek-belek balik blog. kejadah la. abaikan. 

topik aku tadi sebenarnya pasal Februari. haha. tetiba jadi pasal culinary. hahaha... well, skejap gila dah feb... wuwuu, tak terasa (tipu)... tak kisah la, janji hidup dinikmati sahaja, dengan nikmatNya.

btw, entry aku pasal ni, dah dapat over 50 likes... haha... its kinda funny actually. but thanks to semua yang share, ngan mak sedara skali tolong share. haha. thank you very much. to be honest, i got nothing i tell u, NOTHING, if people like ke share ke or whatever, my entry tu, since i dont have that nuffnang or whatever. my intention was just to, at least, bukak minda tentang isu tu. that's all. 

tu je kot nak merapu. nanti bebila kalau rajin aku start ngan hastag# baru ok. hahahahaha.... bajet ada orang baca je... suka hati aku la. haip!!!

or... maybe, i should start with "Unique Surabaya" hashtag#? like the example below...


HAHAHA.....







p/s : WC is toilet berjamban. Kamar mandi can be either toilet berjamban or toilet tidak berjamban (khas untuk mandi)...






-adios-


No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...