Nursing


Saturday, 12 January 2013

2 years!!!

Hola!

I am back from Jombang!!! yeah, like finally!!! HAHAHA.

It was all good in Bareng, Jombang. Will post about it later. hehe.

Now just nak tulis pasai blog leklekcool yang dah berumur 2 tahun! hahaha... muda lagi blog ni walaupun penulis dah berpengalaman tulis blog dari form 4 lagi. blog ni dah jadi blog ke..... 5 kot. lupa la. hahaha. blog yang sebelum-sebelum ni dah didelete atas alasan tertentu. wahahaha...

anyhow anyway, I'm moving to my next rotation next week, Forensic. Kinda heaven cause work start pukul 8 pagi. hahaha. yang tak best pasai attendance pakai sistem cap jari, so takleh  terlambat langsung. sobs sobs.

chaiyok Jannah!!! another 6 months and I'm out from here. yesss!

so this is a teaser for the next entry. kui3

I know I look fat and pale. What to do, we HAVE to eat rice 3 times per day. sobs.












-adios-

1 comment:

  1. eh, lebih kurang sama lah umur dengan blog kite..
    hewhewhew
    cepat lah lagi 6 bulan tu berlalu..
    huhu

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...