Nursing


Tuesday, 18 December 2012

what to write

again, I'm losing my writing skill. damn! haha

tadi banyak gila idea apa aku nak tulis kat blog, skali-skali, makan penyet nganjuk, hambek kau, bau belacan memusnahkan segala-galanya. sobs.

ingat nak tulis pasal Murnajati, tapi aku malas nak transfer gambar kat BB. nanti la hari jumaat aku update. hahaha...

btw, aku jumpa blog yang lebih kurang senaseb ngan aku! HAHAHA. excited pula.

ohye, monkey aku, Ayadh, dah baik and boleh kuar hospital, alhamdulillah! :)

hai all! I blaja ngaji lepas sembuh!

pokcik moks ni nak pi mancing esok. bai.



okay, aku nak pura-pura belajar. bai.






-adios-




2 comments:

  1. ehem..
    samelah.. kite pun jumpe blog yang senasib ngan kite gak.. hehehe
    salam perkenalan..
    :)

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...