Nursing


Wednesday, 12 December 2012

Murnajati day 3

hola. update live dari Murnajati, Lawang. masuk hari ni dah hari ketiga bermusafir kat sini. Alhamdulillah, everything is good here. from tempat stay, and everything, smua okay. nanti bebila upload gambar. lupa bawak cable. 

hari-hari hujan kat sini. tapi hari ni tak hujan. tapi mendung. sejuk je rasa. tempat ni kat bukit-bukit, dekat dengan gunung. pagi-pagi pun boleh tengok gunung dengan dekat. best! angin pun sejuk je. hehe.

kat sini pon actually ada wifi. boleh tahan laju kalau tak hujan. kalau hujan, semua menjadi lemot, termasuk la line phone. haha... sabar je la...

line phone plak, kejap ada,kejap takde... pon kena sabar... kat sini seminggu untuk buat penelitian. hari ni penat ya Allah. pasal ketuk dari pintu ke pintu untuk buat survey. dah macam salesgirl dah. haha. tapi takpe, semoga penelitian ini bermanfaat insyaAllah... 

esok ada bagi talk sket kat budak-budak skolah... tapi bukan aku la, budak group aku... aku tolong dari segi persiapan je la... pasal kena cakap jawa! haha... mana aku reti dol...

ok dah. sakit perut la. chow.








p/s : ngantuk





-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...