Nursing


Friday, 21 December 2012

21 Dec 2012

hello all. its 21 dec 2012!!! haha. tak tak. aku taknak cakap bahawasanya aku survived "world-end-day". tapi atleast aku survived la satu tahun melayan kegilaan pokcik. haha. alhamdulillah dah setahun kenal rapat, kui3. 

next, aku baru abeh test public health. phewww. alhamdulillah. for the rest marilah kita bersama-sama tawakal kepada Nya.

aku sebenarnya nak cerita pasal aku pi Murnajati hari tu. tapi sekarang perut masuk angin dan kepala dizzy gila(alasan). lain kali la update. he he he.

okeh, meh layan gambar!


hihi...


poyo je ni... haha...

btw, thank you pokcik for crazy-ing with me all these time. hihi.


bukti... ada ke orang nak menggila tulis macam ni kat bbm? haha

bukti satu lagi. haha...


pastu, few days ago, ada kerabat aku tulis macam kat bawah ni. hahaha...




well, ehem, i do not ngorat depa. depa yang nak ngorat, abeh nak wat camna. hahahahahahahahahaha.

ok stop. takde la. tu la nama dia takdir. qada dan qadar yang telah ditetapkan. kun fayakun. kalau nak jadi, jadi jugak punya. takdak sape bleh halang. jadi, bukan aku cari depa, bukan depa cari aku, faham semua???



dah abis dah. awa siot je whatsapp cakap tengah makan durian puff. huh. makan la makan la makan la!!!!!







bai.





p/s : _ ____ ___





-adios-




No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...