Nursing


Sunday, 2 December 2012

02 12 12

wow! tarikh cantik. haha. sape kawen hari ni cepat angkat tangan. haha... tarikh idaman ni. dulu zaman kecik nak tunang @ kawen tarikh ni. haha. kecik-kecik dah menggatal. abaikan.

alhamdulillah, seganjak lagi umur bertambah. alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah. terlalu banyak nikmat yang Allah bagi, ada yang aku sedar, maupun tak sedar, terima kasih Allah. :)

officially 23 dah. semoga diri sendiri jadi better muslimah. bila dah better part agama, baru boleh better hal lain. tak gitu? kehkeh. yang lain-lain tu taknak pikir lebih-lebih. cuma tu la, nak cepat habis belajar je. then balik, baru boleh pikir lebih-lebih. hahaha...

umur 23, masih dan akan selamanya berterima kasih kepada emak dan ayah yang sentiasa ada bersama-sama susah senang menangis menggelak(ada ke word ni?) dan untuk semua kasih sayang, masa, tenaga, wang ringgit dan semua yang tak terkira, terima kasih emak dan ayah.

untuk keluarga juga yang sedia berkasih sayang, perghhh ayat, sambung balik, dan sedia menggelak bersama aku ketika sedih, marah, kelakar dan lain-lain, terima kasih keluarga.

untuk kawan-kawan yang sentiasa mendoakan aku, terima kasih. semoga korang pon dapat apa yang korang doakan kat aku.

untuk stranger yang dah masuk ke dalam hati ni sejak setahun yang lalu, pergh lagi skali!!! pon terima kasih jugak kerana sudi menggelak bersama. kahkahkah.





jap. apsal ayat BM aku macam semacam je? haha... pedulikan.






again, alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.




to all of you,



 I LOVE YOU SO STRONG YEEHAA!









Best Regard, 

Jannah, 021212






dahhh kena tukar.......



-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...