Nursing


Friday, 23 November 2012

TORA kembali lagi!!!

hola!

kahkahkah. best tak aku punya header baru? sebab aku dah tak sanggup tengok muka sendiri jadi header, maka, aku buat tulisan plak. lagipun, early next year tambah 2 lagi anak-anak. tak cukup dah nak letak gambar. haha...

cun kan aku design sendiri header tu? haha...






ok bai.





p/s : konfem pas ni kena kritik ngan pokcik. pengkritik setia. boleh la masuk geng ngan abang-abang kakak-kakak aku yang sama je suka kritik. naseb baik mak ayah aku best, i love u lah mak ayah. muahhh. tetiba.






-adios-




No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...