Nursing


Sunday, 18 November 2012

Next

hola! esok dah start public health & community medicine. 5 weeks for public health and the other 3 weeks for community medicine. mari berkuliah, berpaper work dan bermasuk kampung untuk 8 minggu ke hadapan.! melatih diri jadi doktor desa yang berwawasan sekaligus amik skill jadi ahli politik sket2... kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik...

takde mende sangat nak tulis. oncall bedah dah settle weiiiii!!! Ya Allah, bersyukurnya hamba. lepas ni tinggal oncall yang ringan-ringan je sampai settle semua next year insyaAllah. doakan saya cepat habis belajar, menjadi rajin bertambah-tambah, cepat memahami dan mengingati apa yang dipelajari, dan dijauhkan dari menjadi orang-orang sombong bila dah pandai, dan cepat-cepat kawen... eh, tetiba lari topik kui3.

tau tak. aku rasa nak bercuti. maksud aku bercuti yang real holiday. ngan family. jalan-jalan, amek gambar, makan-makan, sembang, gaduh, shopping, pokok segala ulamnya, pi jalan-jalan, tengok something different. for the past 5 years, hidup aku either pi pulau jawa, takpon malaysia, pulau jawa then malaysia. tu pon ada lagi suara-suara sumbang yang cakap camni "asyik balik msia je, bila belajar?". pergh, menyirap darah (sikit la)... ye la, aku balik msia jumpa family weh, bukan pi jalan-jalan. panas je bila cakap camtu. 

lantak la peduli apa orang kata. tak deng deng.

apsal aku tulis ni wei? ntah. aku tengok adik, kakak, kakak ipar aku pi geloland (Legoland versi hana). rasa cam nak pi jugak jalan-jalan. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... saya memerlukan hiburan. dan pantai. huaaa. tetiba.


London, 2006

Banff, Canada, 2007

New York, US, 2007

Central Park horse ride, 2007






lihat semua gambar. ye semua. saya seorang yang berlagak. (tapi saya tak upload gambar-gambar ni dalam fb cop)


MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.




p/s : pokcik belayar dua minggu mulai besok. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dengan cuaca laut china selatan sekarang, saya mendoakan pokcik semoga selamat pergi dan selamat sampai kembali. amiiin. 1 december tu kena wajib sampai msia dah. pasai 2 tu ada date. hehehehehe.....


bubbye bubbye...










bai.





-adios-




No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...