Nursing


Saturday, 13 October 2012

third week

alhamdulillah. settle week 3 kat surgery department. oncall this week pon dah settle. next week punya mencabar sket. 3 kali seminggu, dah la next week masuk neurosurgery. urgh, i never like neuro, tapi kena kuatkan hati bertahan untuk seminggu. fuhhh, semoga kuat menghadapi semua.


nothing much i wanna write except benda bengong yang jadi tadi. haha. aku saja tengok doktor aku ni pasang urine catheter ngan NG tube kat px sorang ni, lalu handphone doktor berbunyi...

doktor : dik, ce tolong amek sat phone saya dlm poket ni. *sambil dok tunjuk-tunjuk arah poket(doc tgh pakai glove time tu)*

*aku seluk tangan masuk dalam poket labcoat die*

doktor : eh eh, bukan poket tu, poket atas ni haa. jangan risau, saya takde bulu dada.

*kelip-kelip mata sat, seluk poket, amek phone, bla*








dan doktor tu adalah doktor laki. haha... bengong, die ada bulu dada ke takde bulu dada ke, macam la aku boleh nampak, and macam la aku peduli pon... haha... apa la sibuk cakap die takde bulu dada. pening sat.










anyhow anyway, today is 13 OCTOBER!!! somebody is turning 27 year old!!! tuanya... ooops... hahaha...


HAPPY BIRTHDAY POKCIK!!! 


semoga dipermudahkan segala urusan dunia akhirat, hidup sentiasa diberkati Allah dan semoga cepat-cepat dapat jodoh. kui3... 



dan semoga cepat kamcing ngan rimau ni. he he.....





but too bad... pokcik berlayar pulak semalam, esok pagi baru balik. wuwuu...





okay bai nak tido pasal penat post call...






















-adios-










No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...