Nursing


Sunday, 7 October 2012

second week

Alhamdulillah! settled for second week in surgery department. Allah, second week was the most tiring week ever. datang spital kol 6 pagi, balik kol 4-5 petang, malam kena wajib study (sebab aku tak berapa nak pandai) pastu kalau oncall straight sampai besok petang. hasil?



hari ni hidung saya berlari, kepala saya sakit, tekak saya pedih. tapi takpe. sakit itu nikmat supaya dapat mensyukuri nikmat sihat. Alhamdulillah.



this week, mari melasakkan diri dengan ortho pula! besok pagi grand ward round dengan prof BP. mati gua. haha. takpe, insyaAllah okay. paling teruk pon if takleh jawab die tanya, AKU KENA HALAU. HAHAHA. pasrah. tapi insyaAllah okay. Allah ada skali kan. relax je. he he he...



phew, am thinking of going back for few days but but but aiyoyo, surgery ni oncall seminggu 2 kali, kalau jackpot, dapat la 3 kali. zaman bila aku nak leh baliknya huaaaaaaaaaaaaaaaa. next year kot. wuwuu... lamanya.....




gerimis di lautan, kuubati lukaku sendiri, kuubati lukaku sendiri~~~







bai nak bajet belajar.




p/s : 6 weeks to go.




-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...