Nursing


Sunday, 2 September 2012

last day

huaaaaarrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

cuti

aku

dah

habes

.................................................................................................

berbalik kepada dunia nyata. esok dah balik ke surabaya "tercinta". mari pasrah beramai-ramai.

well, papehal, last day aku kat ganu sepanjang cuti ni dah berjaya di-spent sepenuhnya. bermula dengan pickup pokcik kat jeti, pi bf, antar bus station, balik umah, main ngan payad and ajane, lelap sat, bangun tido dengan rasa homesick pasai pikir esok dah nak balik + emak tengok crite hisdustan lama 'sangam' tu, tetiba rasa homesick, hahahaha, aku gila, pi kat mrsm azie, tolong ngorat budak skolah bagi pihak azie, panggil nama boipreng azie kat ladang basketball, shopping baju kat hock kee seng, masak spageti bolognese yang terover pedas kat ayah(sorry ayah, ter-pedas plak), packing barang, update laptop, transfer lagu, movie, etc, dan sekarang, mengarang blog. 


maka, dengan ini, diisytiharkan, cuti saya di terengganu, tamat.












less than a year. few months left. semangat! semangat! semangat!


















semangat yang hilang...~~~











hoi, main-main, main-main.





and its time to say goodbye to all teletubbies and monkeys. goodbye all. see u in few months time.








-adios-






No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...