Nursing


Monday, 27 August 2012

Selamat Hari Raya

Assalamualaikum semua!

First, Selamat Hari Raya, Maaf zahir dan batin kepada semua orang. :)

Second, hari ni 27 August 2012, genap 5 tahun 8 hari aku berada di bumi Surabaya! InsyaAllah few months to go and then balik Msia for good. Amiiin.

Third, jom layan lagu ni!




Penantian - Zubir Ali

Berapa lama mesti kunanti
Sinar cahaya matamu
Gemerlap bagai bintang
Menghiasi malam
Malam yang menutup diriku

Berapa lama perlu kutunggu
Lontaran suara dari bibirmu
Memecah hening taman
Taman syurgawi
Pada sebuah hati yang sepi

Penantian suatu siksa
Yang tidak tertanggung
Oleh tubuhku yang kering dan layu
Kepastian suatu penawar
Dalam suka dan duka
Yang meniti hidupku












best... suddenly aku rasa macam nak dengar lagu-lagu lama. I'm a classic person, old school, kampung, and yang sama waktu dengannya. so, memang la sangat enjoy dengar lagu-lagu macam ni. mungkin dah dalam genetik agaknya. haha. layan.....






p/s : pokcik kata mmg aku old school, macam makcik. haha... whatever pokcik, you're still older than me... that is why pokcik tu nama anda. kehkeh.





-adios-






No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...