Nursing


Wednesday, 23 May 2012

Reception.

Pergh. Terkezut mak tajuk entry cenggitu. Abaikan kegilaan itu. Aku baru abeh minum 2 shot caffein dari starbucks. Halfprice if pakai tumbler. Haruslah menggunakan peluang sebaik-baiknya. Hua hua hua.

Today dah masuk 23 May 2012. Ada lagi satu bulan tepat, sebelum reception majlis perkahwinan Potteng and Yaya di Terengganu. Baju kahwin aku dah siap. This time very the simple punya. Aku tak reti la buat2 baju ni. Sobs.

Dengan ini, aku menjemput rakan-rakan pembaca(koya glemer) blog aku untuk ke majlis perkahwinan aku, eh, abang aku maksudnya, pada 23 June ni. Nanti banner later lah aku letak.

Hrmmm. Takdak apa dah nak tulis. Nak sambung kira bintang. Takpun biri-biri. Okay bai.





P/s : semoga ini yang terakhir. Amiiin.





-adios-





Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...