Nursing


Thursday, 31 May 2012

MAS new baby!

happy thursday semua manusia! haha. semalam, 30 Mei 2012, gajah besi terbang ni dah sampai Malaysia. hahaha. First Malaysia Airlines A380 dengan tail number 9M-MNA selamat landing kira-kira jam berapa aku pon tak sure. hahaha. Layan la gambar-gambar yang diambil dari fb Malaysia Airlines and dari member fb MAS Aircraft Maintenance Engineer ni.


tu dia gajah besi gear down.

dah sampai KLIA

tu dia Rolls Royce Trent 900

number plat. haha

gajah besi punya ekor

gedabak nak mati mende terbang ni.

Business Class Cabin. p/s : tumbuk kang stewardess tu sengih2 plak.

First Class cabin.

Economy cabin. p/s : ni lagi sorang nak kena tumbuk.



Two facts about MAS A380

  • 494 total of passenger seats : 8 First Class seats, 66 Business Class and 420 Economy Class seats.
  • 4 engines : Rolls Royce Trent 900.

patutnya livery dia camni. tp aku malas amek tau apsal sampai2 je macam yang kat atas ni. sesape rasa rajin nak explain dipersilakan. aku malas nak google. haha.









Bila aku leh terbang naik gajah besi terbang ni woi? sesiapa blanje please.







-adios-




2 comments:

  1. ada dlm fb mas dia kate nk sambung cat dkt Subang.. doktahu la bakpe.. muroh skek mo'o.. dokpong nok wat seprais.. huahuahuahuahuuah...

    ReplyDelete
  2. pergh !!! first class dia best nye !!! O__O

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...