Nursing


Monday, 28 May 2012

malaysia

assalamualaikum. saya cute. hehe. boleh blah. bai.

hari ni tanggal 28 may, bermaksud ada 24 hari lagi sebelum aku balik msia untuk kawen potteng. tiket smua dah beli, tapi surat cuti smua belum settle agi. malasnya. dah la sebelum balik kena settle oncall kat tempat paling scary dalam sejarah hidup DM. 4 kali plak tu. sorang2 plak tu. aiyaya. semoga lancar semuanya tanpa sebarang masalah. huhu. balik this time jugak I'll ride on our national airlines setelah sekian lama asyik menyumbang dana  bantuan kepada tony fernandes. excited much cause skarang depa dah guna 738 untuk flight pi ganu. the last time aku naik, still pakai 734 lama lagi. wuwuu.

apa-apa hal, aku baru dapat tahu satu berita sedih dan gembira. berita sedih adalah, jadual aku dianjak lagi. so kira nanti aku habis 2 minggu lambat dari jadual asal. urgh. sabar je la dengan universiti yang dah bagi blog free kat aku ni... T___T. die ingat, kasi blog free kat aku, leh konon2 bodek la biar aku setuju jadual berganjak. sorry, i tak makan bodek u! but the good news is, cuti raya aku SEBULAN siot. hahahaha. mana ada DM cuti raya sebulan. muahaha. alhamdulillah. disebalik kesusahan pasti ada kesenangan, janji Allah tu benar. he he he.

memikirkan jadual yang dianjak tu, banyak lagi mende yang turut dianjak sama. termasuklah kalau aku ada kena ngulang apa2 department(mohon dijauhkan amiiin), yudisium aku, dan tarikh penggelaran doktor aku turut dianjak sama. kalau semua tu teranjak, tarikh kuar print out ijazah yang leh dihantar untuk interview pon nampak gaya teranjak, tarikh mula kerja pon turut la teranjak sama. damn. raya tahun depan ntah sempat ke tak start kerja. adoi. datang ikut batch 2007, tapi budak medic kat msia uk smua, batch 2008 pon abeh sama ngan 2007 kat sini. indo punya style. what do you expect? haiya. sabar je la.

tak larat la nak membebel. nak pi makan red velvet yang buat smalam kat rumah exbos sat. bai.





-adios-





No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...