Nursing


Sunday, 22 April 2012

new beginning

hola! esok aku start new rotation kat department neurology. semoga baik2 sahaja insyaAllah.

rasa macam lega bila dah habis paediatric. the fact that aku tak payah bangun jam 5am and kena sampai hospital before 6am tu sangatlah best. pheww. alhamdulillah di atas nikmat ini.

korang tau sekarang ni aku tengah boring(perlu ke aku tulis ni?). ah,pedulikkan. so tadi aku saja lepak mall. since hari ni 22 haribulan, 50% off untuk minum starbucks if bawak tumblr starbucks sendiri. awal bulan hari tu aku baru beli tumblr starbucks limited edition yang sakura punye version, purple, nice and cute. so tadi baru rasmi. hahaha. lepak punye lepak, aku ada new pets skarang. mainan Draw Something and Instagram. haha. so bila takde keje, terjadilah gambar2 di bawah ini. he he he...

my tumblr


playing with instagram. wee


sape budak ni?






haha. gambar Draw Something nanti la bila2 aku munch screen. malas lagi. okay bai nak tido dah.






-adios-





No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...