Nursing


Sunday, 15 April 2012

100 years Titanic

so, if u still dont know, 100 years ago, on 15 April 1912, Titanic sank in the North Atlantic Ocean after colliding with an iceberg during its first journey across the ocean (from Southampton, England to New York.

pastu elok plak hari ni aku pi tengok crite tu 3D kan. haha. well, beratus kali tengok pon, tak pernah bosan. haha.

well, Titanic menciptakan sejarahnya yang tersendiri. dari kapal, dan segala kisah-kisah didalamnya, banyak sejarah dia. so untuk yang tewas dalam tragedi Titanic 100 years ago, R.I.P.


Back in 2007 when my and family and I went to Halifax, Nova Scotia, Canada, kami dibawa tour ke sini. Sebahagian dari mangsa yang ditemukan dikebumikan di sini.

Halifax, Canada with mamat pakai baju scottish.




Read more about TITANIC here.



-adios-



3 comments:

  1. EH APA NI NAK EKSYEN PULAK G CANADA. PANG KANG! AHAHAHAH

    ReplyDelete
  2. kak athi, tu la, pastu die suka buat muka nabila mutiara hati tu. pastu ana ngan awa slalu tak puas hati. hahahha


    KJ,KENAPA SUKA JELES? HAHHAA

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...