Nursing


Monday, 2 April 2012

1 April 2012 - Convo

HOLA! alhamdulillah semalam saya dah convo dan sekaligus secara rasmi pemegang ijazah sarjana kedokteran yang belum membawa kepada gelaran Dr. insyaAllah untuk penggelaran kita tunggu next year. doa-doakan ye semua. 

First of all, thanks to Allah untuk nikmat ini. Second, to parents yang gigih terbang dari tanah air untuk datang convo saya, rakan-rakan yang datang untuk amek gambar dan bagi bunga/hadiah segala, (espcially to fun and bah yang sanggup membontoti aku untuk amek gambar sana sini sampai lupa amek sekeping pon ngan depa. wuaaaaaa), dan juga untuk semua yang telah mewish congrats. terima kasih banyak2. semoga Tuhan balas kebaikan korang. hehe.

so, ni sikit2 la gambar hari tu punye convo.



tengah tunggu nak amek scroll. lama gila. haha.


:D



gambar wajib : depan patung berhala, monumen Medical Faculty Unair


mesej-mesej sket. haha


thanks to all yang memberi. hehe



sekian sahaja.





-adios-

1 comment:

  1. bnyk benar hadiah..siap telekung lagi tu..:)
    congrats sis ..proud of u.iAllah next yr real DR..
    btw, kak athi grad dulu pon ada satu pic mak kak athi betulkan hat tu...mmg kenangan lah

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...