Nursing


Friday, 24 February 2012

post exam

hola. exam is over. the war is over. wohhoo.

prognosis? berharap yang terbaik sahaja, tawakal.

hari tu aku cakap setan suka kacau time aku nak study kan. korang tau dalam banyak2 mende aku list nak buat tu, tadi pas exam aku hanya berjaya buat nombor 4 dan nombor 10. haha. yang lain2 tangguh esok lusa dulu. (keje setan lagi la ni). aku ni selamba badak je relax nak mampos malam ni. padahal esok still kerja sampai kol 3. urgh. malasnya. 

tadi aku saja conteng muka. biasa aa post exam. haha. takde kaitan. bengong. hasilnya kat bawah ni. tapi aku saja black and white kan gambar. buat apa tunjuk kat korang awal2. hahaha. tunggu gambar convo kuar. pergh. poyo cam siot.

okay bai.




pedulikan muka aku kat tengah. cubaan buat muka kiut. hihi. 





p/s : balik nanti kena gelak+perli je ngan adik beradik aku. mari memasrah. T__T





-adios-

1 comment:

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...