Nursing


Sunday, 19 February 2012

new week

esok isnin. esok start minggu baru. urgh. minggu exam. hari khamis ujian. urgh.

i'm gonna die.

biasa la kalau dah dekat2 ujian ni, setan banyak. die bagi idea best2 nak dibuat. contohnya tadi sepatutnya belajar, tapi masa aku terbuang browsing blog-blog bridal makeup pelamin bunga2 segala. semua berawal dari terbukak blog sape ntah. bengong betul terasa. pastu setan bagi idea sibuk dok cari idea nak print calendar. sebab this year tak dapat table calendar pon. sobs. so untuk melarikan setan tu, aku pon bertekad cewwah, mende2 tu aku sambung buat pas exam nanti. kasi semangat sket la bajet kan. so ni dia list nak buat pas exam, dan before start rotation baru.

1. search, design and print out my 2012 calendar. mark the important date.
2. design my new blog banner since fayyadh dah diberanakkan.
3. cut my hair as comfortable as possible sebab dah nak start rotation pediatric, pasti serabut rimas, takde masa dan macam2 lagi. so kena wajib selesa.
4. practice/try out make up for convocation on 31 march.
5. go for fun outdoor photoshoot using my dslr yang dah berkarat.
6. berjimba dan bersuka ria with friends before start penderitaan masuk pediatric.
7. go for cake hunting.
8. sambung browsing pasal mende best2.
9. exercise paula abdul.
10. sleep as long as i can(or forever).

itu sahaja. selamat malam.

i told u aku browsing mende2 tak patut. haha. now number 8. maybe i should change to number 4. nampak best je. haha

God, i miss my monkey(s)




-adios-






No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...