Nursing


Sunday, 5 February 2012

i need strength

Ya Allah, aku stress.

kesalahan orang lain, aku yang kena. kerja orang lain, aku kena cover. groupmate sorang je yang berguna dari bertiga. dua lagi? haram. ntah hape nak dalam hidup aku pon taktau. serious aku stress kalau hidup macam ni.

skarang ni aku betul nak something yang leh motivate kan aku. aku macam nak kuar pi jalan2, atleast pi mall la lepas tensen, but since aku balik from msia, aku takde masa agi. hrmmm.

akhirnya aku dah settle oncall kat ward. benci gila. dengan nurse yang sengal, groupmate bermasalah, pastu kerja yang tak pernah jelas. urgh. benci benci benci.

hopefully next week and the upcoming better la. boleh gila kalau hidup camni lama2. haish.

i need strength, i need something to motivate me, i need something to cheer me up, i need mood booster. all in all i know i need Him. the One who never leave me.


Semoga Allah bagi aku strength yang best dan leh bertahan sampai habis insyaAllah. amin.










p/s : its true you need a very strong heart to go through medic journey, but i guess semua journey pon sama.




-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...