Nursing


Saturday, 14 January 2012

Mimpi

U knong dulu aku selalu mimpi ni.

Aku nak pi mana2 la, ade yang nak pi 7-eleven, nak pi skolah, nak pi mcm2 tempat la.

Pokoknya untuk menuju ke tempat tu, aku kena lari. Sebab nak hujan la, kena kejar ngan apa2 la and macam2 la.

Pastu bila aku lari, awal2 tu laju sangat, tp bila beberapa langkah, tetiba lari aku jadi slow.

Macam ada yang menarik dari belakang.

Tak bergerak.

Mimpi tu tak pernah sampai penghujung. Aku akan terjaga dari tido tercungap-cungap bila aku dah semput sebab lari tapi tak bergerak dalam mimpi tu.

Dalam seminggu aku rasa paling sikit sekali aku dapat mimpi tu. Semua sebelum subuh. Dan aku baca doa before tido. Jarang sangat tertinggal.

Sekarang aku dah jaaaaaraaaaang sangat dapat mimpi tu, atau aku rasa dah lama dah aku tak dapat mimpi tu.

Aku rasa Tuhan nak tunjuk something.

Alhamdulillah, aku rasa aku tau apa petunjuk tu.

Terima kasih Allah :)




-adios-



Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...