Nursing


Saturday, 28 January 2012

gila

gila. what happened to me?

i slept at 5am yesterday, woke up at 10am, then sleep again at 3pm then woke up 5.00pm. jangan persoalkan kenapa aku tido banyak. aku hibernate. ini je hujung minggu free yang aku dapat untuk beberapa bulan kedepan. harap maklum.

tu bukan crite die. crite die. aku bangun tido, mandi solat segala. dah janji ngan bos ninon nak pi umah dia main PS, alang2 nak kena singgah umah die pasal die nak pinjam simcard internet aku. last2 aku cancel. lepas mandi sinusitis datang menyerang. resdung la senang crite. gila. muka and kepala aku berdenyut sakit gilos. terus cancel pi umah bos. aku syak sebab sejuk pakai ekon. so aku tutup ekon. alhamdulillah better. pastu aku kuar pi dinner since aku tak makan sejak breakfast. time kuar okay. balik je rumah kepala and muka buat hal balik. terbaring je la aku malam ni. ni dah okay sket pastu aku boring taktau nak buat apa dah. pasal tu aku mengarang blog. hua3.

muslim ahmad main malam ni. lawan lion singapore. menang 0-1 alhamdulillah. <3 MA. hahaha.







-adios-


No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...