Nursing


Thursday, 29 December 2011

The Red Warrior Hi Tea and RTM Pahang Dinner

hai!

one word for today, Alhamdulillah!!!


Alhamdulillah exam went well. Smiling sampai telinga. :D

oh oh, and my bestpreng dah balik from Jombang! yeay, dah ada geng berjimba!!! hehehe...

baru jak balik dari dinner with RTM Pahang and Exco and SUK kerajaan negeri Pahang. hihi. best gila hokeng. Makanan sangat heaven and and you know ada aiskrim yang rasa macam aiskrim kon 2osen, 50sen depan sekolah rendah dulu, and then makan dengan roti yang dah potong kecik2. sangat sedap gila okay. haha. lepas tu, the best part is... dapat duit 100RM sorang!!! hahaha... bahagia sangat hokeng. lepas tu dah habis tu sembang2 ngan depa pastu kuar2, suprise lagi, ada jual gambar kitaorang yang time dinner malam tu. dah la size besar punya gambar, 15000Rp je. haha. siap ada gambar sorang2. memang pandai betul cari duit depa ni... haha. dah la sepanjang dinner tu rasa macam artis. camera merata-rata, tengah amek makanan pon datang cameraman tangkap video. hahaha.

The Red Warrior punya Hi Tea walaubagaimanapun tidaklah seperti diharapkan. player Kelantan FA sepatutnya join tapi ada last minute miscommunication, last2 tak join. However, still ada jugak sesi berjumpa dengan player before gerak ramai2 pi stadium tengok game. too bad, aku blah awal hari tu sebab pikir besoknya(which is hari ni) exam. so last2, aku terlepas peluang nak jumpa khairul fahmi ni. tapi tengok gambar dia ngan member2, die ni takde la tinggi pon, bos aku si ninon tu pon lagi tinggi. haha.


papehal malam ni memang seronok. makan kenyang, dapat duit, dapat gambar. oh, persatuan pon dapat duit banyak! haha. bos, annual grand dinner tempat gempak sket la eh dah alang2 sponsor besar ni. hahaha.











p/s : 4 months after u gone. missing u, still. Al Fatihah.









-adios-



No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...