Nursing


Tuesday, 20 December 2011

rant on lagu ciiiiinta.






HAI. THIS is my KKN-mate. His name is Bahar. Dia sangat pandai main gitar. Walaupun sepanjang KKN tu aku belajar main gitar ngan dia ni, namun sampai sekarang aku tak reti main gitar. I have many cute little fingers, that is why I cant play guitar. hua3

ah, takde. aku bukan nak cerita pasal mamat ni sangat pon. aku nak cerita pasal satu lagu ni. lagu Menghapus Jejakmu, Peterpan punye lagu. aku bukan tau pon lagu ni sampai la mamat ni dok main gitar sambil nyanyi. pergh, sedap siut. oh lupa, suara mamat ni best woo. siap buat live performance time KKN dulu.

so nak dijadikan cerita, ada satu lorong kecik nak masuk rumah aku ni, ada kedai jual air. pastu ada sorang mamat suka dok situ sambil main gitar. biasa everytime aku lalu situ, kebetulan dia tengah main gitar sambil nyanyi lagu-lagu rock melayu lama. lagu saleem, exist, amy search dan banyak lagilah yang selalu dia nyanyi. so few days ago, aku lalu kat situ, dia nyanyi lagu menghapus jejakmu itu hokenggg!!!



okay, terus jatuh ciiiinta. 



krik krik..........................



haha. poyo.


takde. tapi serious aku suka gila lagu tu kalau nyanyi acoustic. tapi kalau dengar lagu asal dia... erm, so-so je la kebest-an nya. haha.


oh, did i mention earlier, indonesian guys ni suka menyanyi, and tu jugak salah satu cara dieorang express keromantik-ness kat pasangan dieorang. so ape yang korang tengok dalam filem-filem indonesia such as ada apa dengan cinta, eiffel i'm in love tu, itu semua dalam real life dieorang memang banyak terjadi. and yang baca sajak puitis jiwang segala tu memang ada banyak dalam real life. so dont terkezut siamang la if ramai perempuan melayu kawen laki indonesia. hahahaha...


okay dah habis cerita. 



-adios-







3 comments:

  1. aik cik ana ada bf org indo ker???

    ReplyDelete
  2. aik?hahahhahahhaha... takdemaknanya.....

    ReplyDelete
  3. oops sudoh. kek g mimpi KJ jd realiti. dulu kan penah mimpi mung nak nikah org indon hew hew

    ReplyDelete

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...