Nursing


Monday, 5 December 2011

december #2

hai. 5 days in december already. ah, so fast aa? tomorrow dah start new lab : dermatology. wow, my third lab already. cepat gila rasa! haha.

best lah december this year. haha. semalam punya la sembang and lepak ngan member kat umah sampai subuh. buruk perangai. lepas subuh baru tido, jam 1 pm baru bangun. jam 2pm dah gerak pi main futsal sampai jam 5 lebih. malam tadi pi berjimbahuha kat TP lagi. celebration yang tertangguh. eh? haha. so semalam and hari ni ada sale dari jam 9pm-12am. smalam aku dah beli satu bag kecik untuk oncall sejibik. dapat discount. hari ni lagi best! charles and keith buat sale. pergh, starts from 99,000rp okeh. aku borong 2 bijik. 2 heels boleh dapat tak sampai RM100. murah gila. haha.

futsal tadi was okay. ah, 5 days to Bandung, and i played badly. 2 jam game, 2 je score? ah, life is hard. haha. tapi tak aci la yang jadi keeper tu budak laki. main tipu dowh. haha. but hey, never mind. i scored one goal at one side and someone told me nak belanja makan and bowling eh kat bandung? eh? HAHA. mampos kalau dia baca ni. well, you really give me spirit ah nowadays thank you spirit. or should it be spirit in bracket. eh? haha.



okay bai. merepek terus terusan aku ni. haha.




-adios-







2 comments:

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...