Nursing


Tuesday, 29 November 2011

the war is over

exam dah habes! ho yeahhhhh! prognosis : mungkin jelek. argh, emang gue pikirin?


namun begitu, oncall masih tersisa dua kali lagi dan dua-duanya bertempat di OT. urgh, boring okay oncall kat OT. Sebagai DM anestesi, kami perlu melihat proses anestesi di OT tu macam mana. dan kami takleh wat pape pon. tengok dan belajar semata. bukan macam DM Bedah, ada chance gak nak ikut berbedah. ni tak, bosan hokeng. Macam kelip-kelip mata je.Boring MAKSIMAL!


rasa macam nak pi massage la. sakit tulang belakang ya ampun, tak terkata. nak pengsan sebentar sepertinya.


semalam aku guna prinsip : " you can die when you sleep", gila control macho tak nak tido punya pasal... tapi nampaknya hari ni terpaksa la guna prinsip " i want to die because i want to sleep". huh? merepek.



stress pasca ujian.


okay bai.




-adios-







No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...