Nursing


Thursday, 22 September 2011

hidup

  • cousin aku bercadang buat elektif kat surabaya. taktau harus berperasaan ape. grr.

  • esok akan disumpah menjadi doktor muda. tetibe kena jadi sup sesumpah. damn.

  • tadi main keyboard. tanpa disedari tercompose lagu sendiri. kinda nice tapi biasa lah, perasan je tu. dah dapat chorus and bridge tapi intro masih macam haram. nanti la kalau dapat idea, kita compose lagi. sape nak reka lirik? pertandingan dibuka. hua hua hua

  • boring la duduk rumah. tak sabar nak start study balik. atleast ade bende nak buat. dari tengok nora elena 24 jam. bosan tau tak.

  • minggu ni ade ospek a.k.a orientasi junior baru. ha ha. siap la korang. super senior sedang merancang sesuatu yang hebat. ha ha ha ha ha. sila lari masuk longkang sekarang.

  • esok lepas disumpah, member ajak pi tengok Final destination 3 D. haram jadah aku tengok Final Destination yang first je dulu. tu pon pasai ade kapal terbang time intro. ha ha ha. tapi takpa, dari bosan dok umah. ape salahnya. lagi pon barang toilet dan dapur dah kosong. kena membeli belah.

  • tak tau la nak tulis banyak2. baca tafsir lagi bagus.








-adios-









No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...