Nursing


Thursday, 22 September 2011

final destination

wahkahkahkahkah.

hampeh tol tetibe FD yang 5 ni ending die back to FD yang 1. hampehness.

FD 5 ni leh tahan gak. bantai tengok yang 3D. cool gila tetibe nampak jantung terbang, mata bergolek. panggung wayang dah jadi macam dalam roller coaster. bising dengan manusia menjerit je. muahahaha. pasrah sebentar ye di situ.

aku macam biasa la. cerita-cerita camni last2 aku layan main phone. lagi bagus. haha. sebab sakit jiwa. dok jerit jerit mencarut semua kuar perkataan, lepas jerit2 kuar carutan yang patut dan tak patut, dok gelak2 sebab rasa kelakar sebab smua orang menjerit. muahaha. last2 baru istighfar sebab dah mencarut banyak sangat. astaghfirllah. dunia dunia.

okay bai nak sambung tengok nora elena.




-adios-

No comments:

Post a Comment

thank you very muchooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...