Nursing


Friday, 30 September 2011

Happy Birthday

HAPPY BIRTHDA

to

1 year old : Muhamad Amzar bin Syahril (23 September 2010)





and 

4 year old : Nur Wafiatul Zahra binti Abdul Muhaimin 
(30 September 2007)








Happy birthday to both of my sweetheart. Be a good son and daughter. Love you both. :)



p/s : Sorry jahya, cikana couldnt make it to your birthday party. Blame PBL for their stupid system. Cikana mad too much already today. haish.




-adios-

geisha





Terlampau sering kau buang airmataku.
Tak pernah kau tau dalamnya rasa cintaku.

Tak banyak inginku. Jangan kau ulangi menyakiti aku sesuka kelakuanmu.
Ku bukan manusia, yang tidak berfikir. Berulang kali kau lakukan itu padaku.

Jika cinta dia, jujurlah padaku.
Tinggalkan aku disini tanpa senyumanmu.
Jika cinta dia, ku coba mengerti.

Teramat sering kau membuat patah hatiku.
Kau datang padanya. Tak pernah ku tau.
Kau tinggalkan aku di saat ku butuhkan mu.
Cinta tak begini, selama ku tau.
Tetapi ku lemah karna cintaku padamu.

Jika cinta dia, jujurlah padaku.
Tinggalkan aku disini tanpa senyumanmu.
Jika cinta dia, ku coba mengerti.
Mungkin kau bukan cinta sejati di hidupku.


jiwang much? ha ha. like i care. i've been listening to this song since 2008 as far as i remembered. and yes, masih in love with this song, melody and lyrics, both of them. and ni adalah antara lagu yang tak pernah dikeluarkan dari mp3 aku since the day aku download. lagu2 lain dah berapa kali kuar masuk dah. ha ha.

first time dengar mengingatkan kat zaman matrik. haha. the reason why i suddenly chose to study overseas. ha ha ha. ok nope, now that is drama.

i kinda like the lyrics. somehow first time dengar, ade instinct yang kuat pasal lagu ni. instinct ape? i have no idea AT ALL. but now it all make sense. seriously. ha ha.

top of it, i still love this song. even though some said lagu ni mendayu-dayu boring. who cares? 

the best line? "kau tinggalkan aku, di saat kubutuhkanmu"

haha. never mind, tu semua cerita lama. currently searching for positive energy. come on!!!





okay bai.



p/s : You left me, when I needed you, the most...




-adios-




Thursday, 29 September 2011

a month

hari ni 29 September 2011. It's been a month since you left. To be honest, I miss you a lot... WE miss you a lot. :'(

hrmmm. too many questions keep remaining in my head. I wish I could clear it all. haish.

Sometimes I wonder, why do people I love keep leaving me. but then I know that thing is too much to be questioned.

Things happened for not A reason, but I believe for reasonsssssss.

Have faith in Allah.

Al Fatihah to arwah Syaiqkal Hashfee. 1st January 1988 - 29 August 2011. You'll always be missed.



:)


-adios-

Wednesday, 28 September 2011

Maaf.

I may not pretty in some people's eyes. But hey, none of God's creature is not pretty. It depends on us either to just grateful for what we have, or keep complaining for what we want to have.


Alhamdulillah, Thanks Allah for giving me a real me. Your creature is the best!


Pakar motivasi kata untuk dapatkan positive energy, before tido, mintak maaflah dengan semua orang, dan maafkanlah semua orang yang pernah buat silap dengan kita, supaya kita rasa lebih tenang.

So dengan ini, saya meminta maaf kepada sesiapa yang pernah saya buat silap, dan don't worry, saya juga dah memaafkan segala mende yang tak best orang lain pernah buat kat saya. :)



Sekarang boleh tido dengan aman. Assalamualaikum. :)



-adios-







Sent from my BlackBerry® smartphone

Sunday, 25 September 2011

OSPEK 2011

Hai. Jumaat Sabtu Ahad adalah hari ospek a.k.a orientasi student baru Malaysia batch 2011. haha. terasa kesenior-an diri ini. batch 2007 ngan batch 2011. jauh tu. haha. next year la best. Super senior. ha ha ha.

This year punye ospek aku malas nak marah-marah teruk sangat. cewwah. macam la aku penah marah sangat budak2 tu before this. asal nak marah je nak tergelak. takpe, next year harus menjadi lebih garang. kot.

So, first day hari Jumaat. aku and member gerak dari rumah lepas maghrib camtu. since dalam tentatif aktiviti habis jam 12 malam camtu, so aku decide malas la nak tido kat tempat ospek tu. balik je lepas habis. so gerak2 je pi tempat ospek lepas maghrib, sampai2, budak2 still tengah nak dinner. malam tu takde ape sangat. ice breaking je. biasa2 je la kenal. this year budak terengganu sorang je, laki. ha ha ha. lepas habis ice breaking sesi apemende ntah. LDK, tapi aku lupa dah buat mendape ntah. haha. after that, sesi marah memarahi. aku tak join. tak sampai hati. ha ha ha.

Second day. Sabtu. decide nak pi lepas asar. dalam kol 3 gerak. malam tu tido sana. pasai malam tu ade aktiviti Uji Nyali. bahasa melayunya apemende ntah. ala, yang bawak2 budak tutup mata pastu pi tempat gelap pastu tinggal sorang2. before uji nyali tu, ade aktiviti game2 and nyanyi lagu negeri bersama senior. game was fun. rasa macam tengok maharaja lawak. ade je idea bengong senior plus junior. haha. PERDANA MENTERI PULAU HARAPAN LETAK JAWATAN. haha. agak tersangat bengong disitu. HAHAHAHAHA. pasrah sat. acara nyanyi lagu negeri bersama senior? haha. awal2 aku dah blah keluar dewan. malas nak nyanyi lagu negeri. since senior dari terengganu malam tu aku sorang je. memang amatlah malas sekali untuk mencapap di hadapan itu. kesian budak junior tu. cari aku tak jumpa. last2 nyanyi sorang2. dah la die tak ingat lirik. haha. tiba2 rasa bersalah. takpe, pandai2 la ko survive eh. ha ha ha.

malam tu. uji nyali. haha. kacau orang. sengal je dak laki pon ade yang penakut. padahal obvious kot senior2 yang kacau. hahaha. uji nyali start pukul 2 am. kiteorang last makan bukak posa jam 6pm. by the time kol 2am tu lapar nak mampos. ape lagi. KFC delivery. ha ha ha. lepas makan, ber uji nyali bersama junior sampai kol 4.30 am. lepas tu subuh, lepas tu sembang lepas tu baru tido. kol 8.30am bangun sbb tengok junior explore race. damn, explore race dieorang bosan dan tak mencabar. haha. batch aku dulu macam haram. dah la susah nak mampos, kaki kena ikat tali sampai melecet teruk smua. pastu senior plak standard garang nak mampos. gila betul. dieorang ni kira lucky la explore race biasa2 je. hahaha.

lepas explore race, ade persembahan sketsa from junior. leh tahan terhibur la. haha. lepas tu adalah aktiviti rutin ospek every year, HEK ELEH ELEH! haha. part ni paling best. hahahaha. macam hape je sorang2. hahaha. lepas habes smua tu. baru lah tiba masanya junior bagi feedback. overall, ospek 2011 was fun. okay2 la. junior pon behave well. good job. lepas feedback, sesi memberikan tag nama kepada senior yang paling dibenci dan coklat kepada senior yang paling disukai@disegani. ha ha ha. ha ha ha. alamak, takleh stop gelak. ha ha ha.



Some of the juniors. kena jemur. sekali sekala okay gak :p . oh, girls 3 orang je this year. sedih kan? badminton and futsal player tak cukup woiiii.



mamat tengah ni sumpah selamba badak dan lawak nak mampos. gelak je tengok die ni. hahaha.



Oh, did I tell you aku pon dapat coklat? hahahahaha. ternyata aku seorang senior yang baik walaupun suka menjerit gak kadang2. haha.



that is why dia ni jadi my favorite junior! hahahaha.







habes cerita.



p/s : orang cakap kalau muka sama ade jodoh. HAHAHAHA. okay bai.




-adios-

Saturday, 24 September 2011

dear God



Dear God, have I told You that I love You?


You gave me the best feeling in this world when i need it the most.



Thank You Allah for your infinite blessings!




-adios-



Friday, 23 September 2011

infinite blessings!


Oh Allah,


I told you : I'm in pain.
You said : 'Do not despair on the mercy of Allah' (39:53)


I told you: I feel alone. 
You said : 'We are closer to him than [his] jugular vein’ (50:16).

I told you: My sins are so many. 
You said ‘And who can forgive sins except Allah?’ (3:135).


I told  you: I have many dreams that I want to come true. 

You said : ‘Call upon Me, I will respond to you.’ (40:60).









Alhamdulillah Ya Rabb for Your infinite blessings!





-adios-




Thursday, 22 September 2011

final destination

wahkahkahkahkah.

hampeh tol tetibe FD yang 5 ni ending die back to FD yang 1. hampehness.

FD 5 ni leh tahan gak. bantai tengok yang 3D. cool gila tetibe nampak jantung terbang, mata bergolek. panggung wayang dah jadi macam dalam roller coaster. bising dengan manusia menjerit je. muahahaha. pasrah sebentar ye di situ.

aku macam biasa la. cerita-cerita camni last2 aku layan main phone. lagi bagus. haha. sebab sakit jiwa. dok jerit jerit mencarut semua kuar perkataan, lepas jerit2 kuar carutan yang patut dan tak patut, dok gelak2 sebab rasa kelakar sebab smua orang menjerit. muahaha. last2 baru istighfar sebab dah mencarut banyak sangat. astaghfirllah. dunia dunia.

okay bai nak sambung tengok nora elena.




-adios-

i think

I love to write. walaupun apa yang aku tulis itu sampah, rubbish.


But then, there is something about this blog. I think I need to stop writing, for a while.


Don't worry, its just a "i think" quote.




-adios-

homesickness

hello

did i tell you that i become horribly homesick every time i wake up from sleep?

when i said horribly, it means memang horrible. bende yang paling aku tak suka skali.

tadi pagi aku dan kawan-kawan selamat disumpah jadi dokter muda. bukan sesumpah.

angkat sumpah jam 8 camtu. jam 8.30 dah settle, pastu lepak sat pastu jam 9 balik rumah. since malam tadi aku tido agak lambat dan pagi tadi bangun jam 6, so tadi balik2 aku terus tibai tido. 2 jam straight. ni baru bangun.

i hate homesickness. semua mende yang dibuat rasa tak betul. serious aku boleh jadi gila kalau tak manage betul2.

perut pulak sejak 2 minggu yang lalu buat hal. something is wrong inside here tapi malas lagi nak pegi check.

aku baru teringat tadi aku lupa pegi bank dan lupa jugak nak post barang ex-maid aku.

malam ni bukak puasa then pi tengok final destination.

ohye, kena sms adik aku jugak tanya muka surat brape dah aku baca Quran hari tu. lupa nak check before balik sini.

aku bercadang nak balik lagi. tengah kumpul duit sendiri. kwang kwang kwang.



-adios-

:)



if Allah swt gave us everything we wanted here


on earth, our hearts would settle for this world


 rather than longing for hereafter







-adios-




hidup

  • cousin aku bercadang buat elektif kat surabaya. taktau harus berperasaan ape. grr.

  • esok akan disumpah menjadi doktor muda. tetibe kena jadi sup sesumpah. damn.

  • tadi main keyboard. tanpa disedari tercompose lagu sendiri. kinda nice tapi biasa lah, perasan je tu. dah dapat chorus and bridge tapi intro masih macam haram. nanti la kalau dapat idea, kita compose lagi. sape nak reka lirik? pertandingan dibuka. hua hua hua

  • boring la duduk rumah. tak sabar nak start study balik. atleast ade bende nak buat. dari tengok nora elena 24 jam. bosan tau tak.

  • minggu ni ade ospek a.k.a orientasi junior baru. ha ha. siap la korang. super senior sedang merancang sesuatu yang hebat. ha ha ha ha ha. sila lari masuk longkang sekarang.

  • esok lepas disumpah, member ajak pi tengok Final destination 3 D. haram jadah aku tengok Final Destination yang first je dulu. tu pon pasai ade kapal terbang time intro. ha ha ha. tapi takpa, dari bosan dok umah. ape salahnya. lagi pon barang toilet dan dapur dah kosong. kena membeli belah.

  • tak tau la nak tulis banyak2. baca tafsir lagi bagus.








-adios-









Dear

Dear God,

I'm sorry for every single sin I did in my whole life. Please don't punish me this way even though i know i deserve this.

Dear you,

Thank you for every single thing you did after all these while. I appreciate everything and i hope you happy.

Dear you (2),

I know you will never read this. Just so you know that everything you told me before, were so damn right. I'm sorry for everything I did to your heart. Don't worry, karma did hit me back. I hope you're doing well in there. My pray will always be with you.

Dear me,

Please stop whining. You are not a little girl who fight for candies. You're a lady now. You have future to see and to go through. Don't be so childish or i'll cut you into pieces. Please behave well dear heart.

Dear blog,

I'm sorry I made you like a public diary of mine. I never meant to do so. But just give me chances, at least for now.

Dear people,

I'm sorry you have to read this. I never meant to make you read this. This is your choice. So, behave well.





-adios-





Wednesday, 21 September 2011

feeling

I've been feeling this kind of undiscovered, mixed and i-don't-know feeling for almost 2++ weeks now. i don't know what is coming next.

Ya Allah, semoga baik-baik saja.

even if ade mende yang tak baik, bagi la aku ketabahan dan kesabaran melalui semuanya. Amiiin.





-adios-

:)



Don't be sad if Allah separates you from 

something or someone you love. if only we know

 what His plans were for us, our heart would

 melt with the warmth of His love :)







-adios-

Tuesday, 20 September 2011

Monday, 19 September 2011

yudisium



:)





-adios-

Sent from my BlackBerry® smartphone

pergh!

alhamdulillah, dah lulus yudisium. maknanya aku dah start full clinic pasni. selamat kena marah, selamat beron-call, selamat berexam oral, selamat belajar dan selamat menabahkan jiwa diucapkan kepada diri sendiri.

convo pulak aku tangguhkan untuk april next year. hari tu cakap tak boleh la ape la. complicated. malas nak explain kat sini. takpe la. janji leh pakai jubah convo and toga tu. kah kah kah.

hari ni aku TER usha fb orang. haha. fine. aku sengaja stalk. =.=

pergh. memang gila la wedding from this one side. baju from syahrir nurdin. pelamin by Nas Great Idea. Photographer by Shah Mohammed Photography. memang takleh lawan la. compare apetah lagi. kalau aku kawen, pelamin pakai waterfall (fall ke?alah, air tejun kecik hiasan tu) depan umah aku tu je la as backdrop. pastu background sawah padi ngan kerbau ngan bangau. hua hua hua. tapi memang salute la wedding dia. tapi padan la. dah la lawa, pandai and family kaya nak mampos. husband pon baik kaya dan err, hensem. memang tak tertandingkan. sobsob.


okay nak pi sambung tengok nora elena sat.



okay bai.



-adios-

turbulence


hai. aku dah kat surabaya. flight tadi tak smooth sangat. turbulence all the way kiri kanan atas bawah. tapi aku layan gak tido. pasai rasa macam buai. haha.

dan dan aku tido mati lepas takeoff. taksedar pape. tau2 orang sebelah letak landing card kat poket depan. bila masa orang jual makanan ntah. tak sedar pon. terjaga pon pasai dieorang buat announcement jual barang. haha. disebabkan few times aku naek flight QZ, aku malas nak beli pape pasai biasa dieorang ni takdak exchange duit ringgit. aku sayang nak guna duit rupiah aku. pastu bila naek AK plak, dan2 la time tu la nak tertido la takdak mood la. rasa nak lempang diri sendiri.

so tadi alang2 dah terjaga, terus aku bukak buku shopping tu, mamat sebelah tengok aku pelik. bangun2 je terus kuarkan duit nak beli barang. haha.

actually aku dah usha mende ni dah lama. tapi tu lah, tak terbeli. travel organizer. skarang ni aku pakai beg kecik kapok. tak terorganize sangat. now dah ade, tetibe rasa tak sabar nak naik flight balik. wakakaka. keychain remove before flight tu dah lama aku nak beli. tapi tak terbeli. pasai mula2 aku nak beli dengan aviation shop kat jakarta. boleh pos. tapi pos mak aih, harga mahal dari barang. alang2 jual dalam inflight shopping. mari kita tibai satu. haha.

esok yudisium. doakan aku dan kawan-kawan aku semua lulus. amin insyaAllah.









okai bai nak tido.


p/s : fly dengan malay captain F.A ngan FO chinese girl.



Sent from my BlackBerry® smartphone

silence



"Silence is a girl's loudest cry. 

You will always know she's deeply hurt if

 she's ignoring you."





-adios-







Saturday, 17 September 2011

pre-homesick

esok balik... wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((





-adios-

if i die young..........

suka gila lagu ni, even tak berapa nak suka the real version of this song. tapi bila layan piano cover, perghhh masyuk. so ni 3 cover yang memang aku suka gila.


1. Sunny Choi - best minah ni main. walaupun die punye lenggok badan kadang2 cam over sket. tapi yang best die ni memang main pakai telinga je. pastu die buat sendiri melody yang masyuk dengan lagu sebenar. that is why ade certain cover piano die buat tetibe lagu jadi panjang. suggestion lagu best yang die ni buat : Already Gone by Kelly Clarkson. memang masyuk.





2. Pianist Miri - pon best. betul2 ikut music lagu asal. tapi best betul tengok tangan die. pergh, lembut siot. pastu die ni boleh belajar buat satu lagu perfectly dalam masa tak sampai sejam. hang memang telellllll la minah!





3. Yoojung - ni aku baru discover. leh tahan and satu2nye yang sediakan link download free. pasai tu aku layan. wakaka.


meanwhile, enjoy!


If I Die Young - The Band Perry


If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song

Lord make me a rainbow, I'll shine down on my mother
She'll know I'm safe with you when she stands under my colors
Oh, and life ain't always what you think it ought to be, no
Ain't even gray, but she buries her baby

The sharp knife of a short life
Well, I've had just enough time

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song

The sharp knife of a short life
Well, I've had just enough time

And I'll be wearing white when I come into your kingdom
I'm as green as the ring on my little cold finger
I've never known the loving of a man
But it sure felt nice when he was holding my hand

There's a boy here in town, says he'll love me forever
Who would have thought forever could be severed by
The sharp knife of a short life
Well, I've had just enough time

So put on your best, boys, and I'll wear my pearls
What I never did is done

A penny for my thoughts, oh no, I'll sell 'em for a dollar
They're worth so much more after I'm a goner
And maybe then you'll hear the words I been singing
Funny, when you're dead how people start listening

If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song

The ballad of a dove
Go with peace and love
Gather up your tears, keep 'em in your pocket
Save them for a time when you're really gonna need them, oh

The sharp knife of a short life
Well, I've had just enough time
So put on your best, boys
And I'll wear my pearls









p/s : sebenaqnya sedih dengar lagu ni. huhu






-adios-





Friday, 16 September 2011

Stay

Lagu ni first time dengar time 2009. kot. lupa. ada orang bagi soh dengar. best gak. layan~~~



Stay - Estrella


Sounds straight from the twilight
Has me up all night I can?t
Fall asleep coz I keep thinking of you
And I saw a shadow, outside my window
And it?s you!

(c/o)
All my sorrows flew away,
Hush keep quiet hear me say
I don?t ever want you to go
Please stay

With the moonlight dancing free
And there?s no one but you and me
There?s no reason to go astray
Please stay

-bridge
Making up a story
It?s the way you?re looking at me
If you think that this is funny
It?s just you

Try and think about it
If your heart is closed don?t lock it
Keep your keys back in your pocket, think this through

(Repeat c/o)

















p/s : TIDAK didekasikan untuk sesiapapun.








-adios-







Thursday, 15 September 2011

decorate




how surprising just in 1:57 minutes, she knew my whole life! YOU ROCKKKK YUNA!!!



this is my third time i post this song. my favorite, ALL TIME!


-adios-

tumblr.com




that is why i love tumblr. ha ha ha ha ha.




-adios-

Wednesday, 14 September 2011

cantik





Ramai orang boleh jadi cantik dengan muka, badan dan pakaian, berapa ramai boleh jadi cantik dengan perangai? - Matlthfi90





-adios-

finally

Finally i knew the reason. Betol apa aku rasa selama ni.




aku tak tau sape writer die. could be his family member - parents @ cousin.


Al-Fatihah.





-adios-




Tuesday, 13 September 2011

chill time!

Cinta Muka Buku. Seriously, we got soooooo pissed off with that song as she sang just like la la la la la. So Awa decided to be the next Najwa Latiff. So kami cuma pasrah dan berkata ya, baiklah. T__T



This is the REAL NAJWA LATIFF. Ha ha ha.

5 FACTS
1. Abang Kim was beside Awa, holding the light. That's why our teeth sangat putih. hi hi.
2. Bunyi gelak blakang tu adalah suara azie dan zahra.
3. This video was recorded inside of the van (soooo typical Najwa Latif). Ha ha.
4. Video ni direcord malam hari raya ketiga (pada hari raya kedua) time nak kuar makan kat Ibai Golf Resort.
5. This is just our chill moment. Keep your mouth shut.




-adios-

Monday, 12 September 2011

bepang suwok

here's some of awa's efforts in order to promote "bepang suwok". for those who do not know bepang tu ape mende, go and google it yourself. malas nak explain. haha.




sape2 nak tempah the best-est bepang in town, feel free to contact me! (i'm serious!)




p/s : suwok is my father's sister and she is reallllllly good in making bepang! jom tempah!



-adios-

Best Thing I Never Had

Best gila lagu ni minah ni buat cover. Power power. Lirik pon best. Jom layan.




Best Thing I Never Had (Beyonce Cover) - by Alexa Goddard

What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)
What goes around comes back around (hey my baby)

There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

So sad, you're hurt
Boo hoo, oh, did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
Baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
I said, you turned out to be the best thing I never had
And I'll always be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now

I know you want me back
It's time to face the facts
That I'm the one that's got away
Lord knows that it would take another place, another time, another world, another life
Thank God I found the good in goodbye

I used to want you so bad
I'm so through it that
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I will always be the, best thing you never had.
Best thing you never had!

I used to want you so bad
I'm so through it that
Cause honestly you turned out to be the best thing I never had
Oh you turned out to be the best thing I never had
Oh I will never be the best thing you never had
Oh baby, I bet it sucks to be you right now

Goes around, comes back around
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now
Goes around, comes back around
Bet it sucks to be you right now



p/s : Thank God I found the good in goodbye.




-adios-



almost lover

Spending some moments for things I love somehow ... best jugak. hua3.


This is official video clip from A fine Frenzy


And this is when Jejari Ketot starts playing


10 facts.


1. I learned to play this song from YOUTUBE tutorial videos ONLY.
2. I've never had a proper keyboard/piano/organ etc learning class. mainya ngawur teruuuus rekkkkk!!!
3. This keyboard i bought from my senior, which is the cheapest and very basic keyboard in town, that is why it sounds like that. *sumbang dan menyakitkan telinga kalau dengar live. If anyone here wants to sponsor YAMAHA keyboard, saya sangat alu-alukan. Terima kasih. huahuahua.
4. I'm an amateur.
5. This song is just a chill moment i spent and i decided to record it just for fun.
6. I know my fingers are not in the right position. I told you I've never had a proper keyboard learning session.
7. I know I am fat. Keep your mouth shut.
8. There are lots of mistakes i did, but who cares? again, I told you I've never had a proper keyboard learning session. ha ha ha ha ha.
9. I got the chords from pianotabs.com. Very useful ooh pasal ada learning session skali.ha ha.
10. I made this video when i was boring waiting for my friend to fetch me to go to my community service base camp back then in July. I never too rajin to make this masa tengah2 belajar.







p/s : I know u'll never read this but I'm sorry lambat upload video ni. Al Fatihah.



-adios-

Sunday, 11 September 2011

:)


"Ketika satu pintu kebahagiaan tertutup, pintu yang lain dibukakan. Tetapi acapkali kita terpaku terlalu lama pada pintu yang tertutup sehingga tidak melihat pintu lain yang dibukakan bagi 
kita."



-adios-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...